1-op-1 traject

PAS SAMEN MET MIJ JE GEDRAG AAN VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL EN MEER INNERLIJK WELBEVINDEN!

 

herken jij onderstaande vragen?

 • Ik heb het altijd ‘druk, druk, druk’. Hoe ga ik beter om met alle stress en (werk)druk?

 • Als ik in de ochtend op sta voel ik me al moe. Wat kan ik doen om mij vitaler te voelen?

 • Ik ben er vooral voor anderen. Hoe zorg ik beter voor mijzelf?

 • Wat kan ik doen om meer rust in mijn hoofd te krijgen?

 • Ik wil meer gaan bewegen maar weet niet waar en hoe ik moet beginnen.

 • Ik wil een paar kilo afvallen, maar het lukt maar niet.

 • Vroeger bruiste ik van de energie. Hoe kan ik dat gevoel weer terugkrijgen?

Hoe zou het voor je zijn als…

 • je net als voorheen weer plezier haalt uit je werk, het gezellig hebt met collega’s en zij met jou. En dat allemaal ook als het druk is?
 • je van elke dag geniet omdat de stress niet alleen op je werk is verdwenen, maar ook de rest van de dag/dagen zodat je weer energie hebt om leuke dingen te doen door b.v. met een vriendin af te spreken of in het weekend iets gezelligs met jouw partner te doen?
 • je weer kwalitatief goed slaapt. Dat betekent dat je vaak doorslaapt en als je tussendoor wel wakker wordt niet meer ligt te piekeren over van alles en nog wat. Hierdoor heb je ’s morgens zin om uit bed te stappen en ben je klaar voor alles wat die dag jou brengt?
 • je in de spiegel kijkt en trots wordt omdat je een slankere, fittere en energiekere vrouw ziet. Je past weer comfortabel in de broek, rok en jurk die je maar niet weg wou doen, omdat het jouw lievelingskleding is. En jouw spiegelbeeld laat zien dat je straalt.
 • je kunt sporten, dansen en wandelen zonder een lichaam dat steeds vaker kraakt en piept? Tijdens jouw wandelingen heb je weer oog voor de natuur om je heen. Je hoort de vogels zingen en komt ontspannen thuis.

Dat is mogelijk als je mijn traject “Breng jouw lichaam en geest weer in balans” volgt.

Wij plannen samen 7 afspraken in 3 maanden. 

Aan het einde van het traject…

 • ga je naar huis met een lijf dat weer “gewoon doet” en waar je trots op bent als je in de spiegel kijkt. Je kijkt jezelf in je ogen en denkt: dat heb ik mooi voor elkaar gekregen!
 • heb je een ontspannen lichaam en geest doordat je regelmatig ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen toepast. Hierdoor slaap je beter en zijn de stresssituaties thuis en op jouw werk verminderd.
 • heb je een soepeler lichaam dat lekker meedoet aan dansen, wandelen, yogalessen enz. Door meer te bewegen worden jouw spieren steviger en die vullen de slapper wordende huid weer op. En het sporten en wandelen helpt ook om aandacht te schenken aan een rottige bui die soms langskomt. Aansluitend kom je als herboren terug. Een win-win situatie.
 • eet je graag die gezonde voeding, die jouw lichaam energie geeft zodat je elke dag weer zin hebt om te werken en daarnaast actief te zijn door o.a. te sporten, te wandelen, met vriendinnen af te spreken en in het weekend iets leuks samen met jouw gezin te ondernemen.
 • is dat oordelende stemmetje in jouw hoofd dat van alles over jouw en jouw lijf vindt stil geworden, want jij hebt geleerd om meer op jouw gevoel te vertrouwen en intuïtief dat te doen, wat goed is voor jouw lijf.

WAAR WACHT JE NOG OP

Schrijf je nu in voor dit traject

Het gehele 1 op 1 traject vraagt een investering van 350,- euro
 of 2 x 175,- euro, te betalen in 2 opeenvolgende maanden vanaf de start van het traject.

En dit zit er allemaal in:

 • 5 persoonlijke 1op1 sessies van 1 uur met als resultaat een advies op voeding, beweging, ontspanning en slaap. Hiervoor ontvang je (huiswerk) opdrachten.
 • 1 privé yogales van 1 uur inclusief ontspannings- en ademhalingsoefeningen.
 • 1 Slow Sports groepsles in park Ockenburg.

TEVREDEN KLANTEN

testimonials

Birgit luistert, oordeelt niet en voelt precies aan waar het wringt. Haar oprechte interesse in de welzijn van een ander heb ik aan de lijve mogen ervaren. Daarnaast heeft ze zelf veel kennis van de combinatie lichaam en geest. Birgit practises what she preaches en dat maakt dat ik mij durf open te stellen en dingen van haar aan durf te nemen. Ik mag zijn wie ik ben. Ik ben veel liever voor mezelf geworden want ik mag nu van mezelf hele kleine stapjes zetten, ik mag stressen, ik mag chocola. De Schweinehund, de innerlijke criticus, heb ik niet alleen een kopje kleiner kunnen maken, maar ik ben hem ook gaan waarderen. Ik herken nu wanneer hij weer de kop opsteekt en nu weet ik dat dat betekent dat ik weer vertrek van mijn gevoel richting mijn hoofd.

Ik ben dankbaar dat ik na iedere coaching-sessie direct met mijn nieuwe inzichten aan de slag kon en het kon implementeren in mijn dagelijks leven. Ik voel me gezien, mijn doel is behaald. Ik ben namelijk veel meer bewust geworden van waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Mijn leven voelt in alle opzichten lichter. 

Maaltie R. uit Rijswijk

Ik wilde graag een gezondere leefstijl, maar door mijn baan en een gezin met jonge kinderen wist ik niet zo goed waar ik kon beginnen.
De gesprekken met Birgit waren altijd ontspannen, informatief, maar nooit dwingend of oordelend. Door de gesprekken heb ik allereerst inzicht gekregen in mijn voeding- en bewegingspatroon een waar ruimte voor verbetering zat. Ik heb van Birgit geleerd dat kleine stapjes belangrijker zijn in het behalen van mijn doel; een gezond BMI. Nu heb ik een gezonder gewicht en weet ik wat ik kan doen om gezond(er) te leven. 

Rindie H. uit Den Haag

Ik ben blij met wat ik heb bereikt. Ik voel mij beter, ook al is er op de weegschaal niet veel gebeurd. Ik vond de vitacheck als een soort uitgangspunt wel handig, omdat op die manier mijn voortgang meetbaar was. Ik ben ook vooruitgegaan op gebieden waarvan ik dacht dat die geen aandacht behoeften, zoals beweging en alcoholgebruik. 

Ik vond de sessies heel fijn. Birgit is rustig, duidelijk, geduldig en begripvol. En ook betrouwbaar, precies en grondig.

Ik heb ervaren dat Birgit goed aanvoelde wat ze wel en niet met mij kon doen. Zij liet mij op mijn gemak voelen, ook voelde ik geen oordeel. Ze gaf veel nuttige informatie en ik kwam bij haar, dankzij de meditaties, altijd tot rust en mezelf. 

Emilie B. uit Den Haag

VEEL GESTELDE

vragen

Kan ik het traject ook via een Livestream volgen?

Nee, de gesprekken zijn alleen mogelijk in mijn praktijkruimte in Den Haag. De fysieke aanwezigheid is belangrijk voor het behalen van het resultaat.

SCHRIJF JE NU IN EN

investeer in jezelf