Over mij en mijn lessen

Hoe het begon

In het jaar 2012 volgde ik mijn eerste Hatha-yogales en dit was een startpunt voor mijn spirituele ontwikkeling. Ik was op zoek naar rust, innerlijke rust. Na de ervaringen met yoga, meditatie en alles wat tijdens de lessen over de yoga filosofie werd verteld, raakte ik geboeid door alles wat met yoga te maken heeft en ik besloot om een yoga docentenopleiding te volgen.

 

 

Deze opleiding heb ik begin 2018 afgerond. Yoga heeft mijn leven niet alleen veranderd maar vooral verrijkt! Yoga is een levenskunst die ik graag deel met mijn yogi’s.

 

 

SLOW SPORTS

Den Haag

In de zomer geef ik strand-yogalessen op het strand van Kijkduin. In 2022 heb ik de opleiding tot Slow Sports trainer gevolgd, zodat ik het hele jaar buitenlessen kan geven.

 

Slow Sports is een training in de natuur waarbij we wandelen combineren met allerlei oefeningen. Oefeningen voor kracht, balans, lenigheid en conditie en ook voor ontspanning. Het is dus een hele complete training. Meer informatie over het concept vind je onder www.slowsports.nl

 

Wat ik jou vooral wil geven, is een positieve sportervaring. Ongeacht je niveau, gewicht of wat dan ook. Dat doe ik door telkens goed aan te sluiten op jouw persoonlijke niveau en je niet over je grenzen te jagen. Zodat jij merkt: Hé, ik kan dit! Bewegen in de natuur brengt lichaam en geest in balans.

 

IK BEN EEN

combinatie van

  • Een gevoelsmens met een rustige uitstraling, die voelt of iets goed zit of niet, luistert zonder oordeel en mensen begrijpt zonder veel te praten.

  • Een vrouw die zich heeft aangeleerd om graag alles te willen begrijpen, zorgvuldig te werk gaat, daadkrachtig en doelgericht is en niet snel opgeeft.

MIJN MISSIE VOOR EEN

liefdevol leven

De yogalessen, de Reiki behandelingen, het coachen en het geven van buitenlessen brengt mij energie en een gezonde inspanning. Dit werk zorgt ervoor dat ik geld verdien met hetgeen ik het liefst doe, namelijk mensen begeleiden op hun weg naar een gezonde leefstijl. Ik gun iedereen een gezond en liefdevol leven voor zichzelf en hun omgeving.

 

Mijn lesrooster

Yoga

 Yogalessen geef ik in Bergschenhoek, Wilhelminastraat 1a.

Elke woensdag en vrijdag:

– van 9.30 uur tot 10.30 uur yoga op de mat.

– van 10.45 uur tot 11.30 uur yoga op de stoel.

Privé yogalessen geef ik op afspraak in mijn praktijkruimte aan huis.

Slow Sports Den Haag

Slow Sports lessen geef ik in park Ockenburg in Den Haag.

Elke zaterdag van 9.30 uur tot 10.30 uur.

Elke donderdag van 19 uur tot 20 uur (van april t/m september).

 

ALS JE MIJ ZOU KENNEN

zou je weten dat…

  • Ik graag dagelijks yogalessen geef en/of volg.

  • Ik van muziek uit de 80er jaren houd en er dan vaak lekker op dans (ook alleen in de woonkamer).

  • Ik graag met vrienden afspreek maar ook geniet van het alleen zijn.

  • Ik op afspraken altijd minimaal 10 minuten te vroeg ben.

  • Ik graag een keer naar Japan op vakantie wil. Mijn connectie tot nu toe met Japan is de Reiki en mijn hond Aika (Shiba Inu).

  • Ik het liefst 1x per jaar naar Berlijn vlieg. Ik hou van deze veelzijdige stad en als geboren Duitse is dit de enige stad waarvoor ik naar Duitsland terug zou gaan.

  • Ik na 31 jaar wonen in Zoetermeer naar Den Haag ben verhuisd om dichter bij de zee te wonen, want ik houd van de zee, het strand en de duinen.

  • Mijn favoriete snacks pure chocola en pinda pepsels zijn en ik na de vakantie smacht naar een donkerbruine boterham met pindakaas.

Denk je dat ik de persoon ben die jou kan helpen, vul dan mijn contactformulier in via bovenstaande knop.